Νέος, πολυπράγμων και σεφ. Θεωρείται ο γκουρού της νόστιμης και θρεπτικής μαγειρικής, καθώς πέρα από τις πολλές διακρίσεις που έχει λάβει έφτιαξε και την πρώτη σχολή μαγειρικής για παιδιά στην Ευρώπη. Εκεί, εκπαιδεύει τους λιλιπούτειους σεφ να αγαπήσουν τη σωστή και θρεπτική διατροφή, υποστηρίζοντας με ζήλο πως ένας επαγγελματίας έχει χρέος να μαγειρεύει νόστιμα και υγιεινά. Είναι ειδικός τροφίμων και σχεδιασμού νέων συνταγών και ένας άνθρωπος με πλούσιο κοινωνικό έργο. 

Ο Κυριάκος Μελάς μίλησε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive. Σε ποια ηλικία ξεκίνησε να μαγειρεύει; Πώς αποφάσισε να μετατρέψει το μαγειρεύειν σε τρέφειν; Ποια είναι η αγαπημένη του συνταγή και ποια η αγαπημένη του κουζίνα; Τι θα ήθελε να μάθει στο παιδί του και ποιο μότο ζωής τον χαρακτηρίζει;

Διάβασε ακόμα:

Δωροθέα Μερκούρη: “Μερικές Φορές Τα Πράγματα Έρχονται Διαφορετικά Από Ότι Θέλουμε”

Δημήτρης Μακρυνιώτης: “Μεγάλωσα Με Παρωπίδες Και Κάποια Στεγανά Που Δεν Με Βοήθησαν Στη Ζωή Μου”

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.